SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062 | 9735 Csepreg, Rákóczi u. 13-15.

Intézmény logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Köszöntünk honlapunkon!

 

Kedves Látogatónk!

Remélem, honlapunk segítségével Téged is bevonhatunk intézményünk életébe, hiszen nemcsak írásokat és dokumentumokat találhatsz a portálunkon, hanem olyan interaktív jeleneteket, amelyek Téged is az iskolánkba varázsolnak, például egy virtuális sétára vagy egy tanórára. “Carpent tua poma nepotes”, azaz “Gyümölcsfádat unokáid fogják élvezni.” Vergilius szavait átvitt értelemben használva azt kívánom, hogy a honlapunkat a felhasználóink élvezzék úgy, hogy egy kis szelete megmaradjon az emlékezetükben.

Tisztelettel: Dorner Kornél igazgató

 

Csepregen és Bükön is színvonalas képzéssel és piacképes szakmákkal várjuk leendő tanulóinkat!

 

CSEPREG:
Vas Vármegyei SZC Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium
9735 Csepreg, Rákóczi u. 13-15.

BÜK:
Vas Vármegyei SZC Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium Büki Szakképző Iskola
9737 Bük, Eötvös utca 1-3.

 

Figyelem:

Az iskola vezetékes telefonszáma (06-94/565-040) mellett
a +36-20/261-1324 számon is elérhetőek vagyunk.

 

Kollégiumunk:

 

Vidéki tanulóink számára iskolánk 110 férőhellyel rendelkező kollégiuma biztosít elhelyezést és ellátást.

Kollégiumunk az iskola udvarán épült különálló épületben található.

A fiú és leány tanulók szobái külön épületrészben, külön szinteken vannak elhelyezve.


Az étkezést a kollégium ebédlőjében oldjuk meg tanulóink számára. Tálaló, illetve melegítő konyhánk van, magát az étkezést egy külső cég, illetve az ő általa üzemeltetett konyha szolgáltatja. Kollégiumunkban az étkezési térítési díjon kívül külön kollégiumi díj nincs.

A szabadidő eltöltését szolgálják közösségi tereink, ahol lehetőség van tv -, illetve házimozi rendszer használatával – filmnézésre, csocsózásra, biliárdozásra, beszélgetésekre, társas játékok használatára. Pingpongozó és konditerem várja a sportolni vágyó fiatalokat, valamint az udvari pályák és iskolánk tornaterme is lehetőséget nyújt a labdajátékok kedvelőinek. Könyvtárszobánkban a diákok nem csak kötelező olvasmányokat, hanem művészeti albumokat, lexikonokat, különböző művészeti ágakhoz kapcsolódó szakkönyveket is találnak.

A könyvtár a helyszíne több működő szakkörünknek is: zenei szakkör- énekkar, ifjúsági klub. Számítógéptermünkben, mai követelményeknek megfelelő számítógépek szolgálják az iskolai feladatok elkészítését.

Hagyományos programjaink: kilencedik osztályos tanulók bemutatkozó estje, játékos sportvetélkedő (közösségteremtő céllal), őszi gesztenyesütés, Mikulás est, karácsonyi ünnepség, rejtvényfejtő verseny, műveltségi vetélkedő, sportversenyek, házi pingpong bajnokság, farsangi mulatság, külső (más kollégiumok szervezésében történő) versenyeken való részvétel, házi rajzpályázatok, kollégiumi ballagás.


A kötelező tanulószobai és csoportfoglalkozásokon kívül a szabadidő hasznos eltöltését szolgálják kötelezően választható szakköreink, melynek kínálata legtöbbször igazodik a diákok igényeihez.

Jelenleg a következők: Filmklub, Sport szakkör (ezen belül foci, röplabda vagy kosárlabda), Kézműves szakkör, Zenei szakkör- énekkar, Ifjúsági klub.


A nevelőtanári feladatokat öt főállású pedagógus látja el, akik közül néhányan nevelői feladatukon kívül segítséget tudnak nyújtani diákjainknak a tanulásban korrepetálások formájában, főként magyar nyelv és irodalom, valamint matematika tárgyakból.

  • Bánó Zoltánné: Kézműves szakkör vezetője, matematika korrepetálás
  • Horváth Jánosné: Filmklub vezetője, előadások szervezője
  • Károlyi Nóra: Ifjúsági klub vezetője, magyar nyelv és irodalom korrepetálás
  • Nagy Attila: Sport szakkörök vezetője, versenyek szervezője
  • Neuliszt Anikó: kollégiumvezető, Zenei szakkör-énekkar vezetője

 

Szeretettel várunk minden vidéki tanulót, akinek nehezen megoldható a bejárás iskolánkba, vagy akár a szomszédos büki telephelyen lévő szakközépiskolába!


Összességében úgy gondolom, hogy a kollégiummal szembeni elvárásoknak / az intézmény sajátos eszközeinek és módszereinek felhasználásával a diákok kiegyensúlyozott és egészséges fejlődésének, személyiségének fejlesztésével, sikeres életpályára való felkészítésének segítésével/ igyekszünk maradéktalanul megfelelni.

Neuliszt Anikó kollégiumvezető

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium

9735 Csepreg, Rákóczi u. 13-15.

Telefon: +3694565040

E-mail: csepreg@ntszki.hu

OM azonosító: 203062


2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium