OM: 203062 Telephely: 006

Fotópályázat

Fotópályázatot és egy hozzá kapcsolódó játékot hirdetünk diákjaink részére.

Fotópályázat:

Nevezni kizárólag saját készítésű (pl. mobilos) fotóval lehet. Az nem baj, ha nem a pályázat idején készül a fotó, a lényeg az egyediség. Az elcsípett pillanat tökéletességét a kép minőségének figyelembevétele mellett értékeljük, de az iskola Facebook oldalán keresztül szavazási lehetőséget is fogunk biztosítani (bárki szavazhat), ha a jelentkezést már lezártuk. Pályázási határidő: 2020.09.30., de a beérkezett pályázatok száma (, illetve az érdeklődés mértéke) figyelembe lesz véve, így esetleges határidő kitolás előfordulhat.

Két kategóriában hirdetünk eredményt:

  • szakértőink által rangsorolt,
  • közönségdíjas.

Elő lehet venni a csodakamerás mobilokat, kalandra fel! Oszd meg velünk kedvenc fotód, hadd lássa mindenki! A fotókon való retusálást kerüljük, maradjunk tisztességesek!

Kedvcsinálónak íme az első két fotó:

A fotók sorszám-vízjelet kapnak, úgy kerülnek majd ide ki.

A képeket beküldeni a következő email címre lehet: ntszki@mail.com

(Figyelem! Az email címben nincs sehol g betű, és csak az erre a címre küldött képek kerülnek fel a honlapra!)


Játék:

A feladat csupán annyi, hogy meg kell fejteni, kit vagy mit látunk a fotón. A játék a lezárt pályázat után indul, de már a képek publikálása közben lehet gyűjtögetni a tippeket. Ebben bármely diákunk részt vehet, de beküldeni csak egyben, a játék végének határidőjéig kell, melyre 2020.10.31-et tűztük ki. A tippek beküldésére Google Űrlap áll majd rendelkezésre, melynek linkje ide és a Facebook oldalunkra egyaránt ki fog kerülni. Mindenkitől csak egyetlen kitöltést fogadunk el, és csak az űrlapon keresztül.

A legpontosabb és legtöbb fotót megfejtők elismerésben részesülnek. (Pl: a #002-es kép teljes megfejtéséhez kevés a naplemente, valami mást is észre kell venni…)


Kellemes nyarat és kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!