OM: 203062 Telephely: 006

Kollégium

Vidéki tanulóink számára iskolánk 110 férőhellyel rendelkező kollégiuma biztosít elhelyezést és ellátást. Kollégiumunk az iskola udvarán épült különálló épületben található. A fiú és leány tanulók szobái külön épületrészben, külön szinteken vannak elhelyezve.
Az étkezést a kollégium ebédlőjében oldjuk meg tanulóink számára. Tálaló, illetve melegítő konyhánk van, magát az étkezést egy külső cég, illetve az ő általa üzemeltetett konyha szolgáltatja. Kollégiumunkban az étkezési térítési díjon kívül külön kollégiumi díj nincs.
A szabadidő eltöltését szolgálják közösségi tereink, ahol lehetőség van tv -, illetve házimozi rendszer használatával – filmnézésre, csocsózásra, biliárdozásra, beszélgetésekre, társas játékok használatára. Pingpongozó és konditerem várja a sportolni vágyó fiatalokat, valamint az udvari pályák és iskolánk tornaterme is lehetőséget nyújt a labdajátékok kedvelőinek. Könyvtárszobánkban a diákok nem csak kötelező olvasmányokat, hanem művészeti albumokat, lexikonokat, különböző művészeti ágakhoz kapcsolódó szakkönyveket is találnak. A könyvtár a helyszíne több működő szakkörünknek is: zenei szakkör- énekkar, ifjúsági klub. Számítógéptermünkben, mai követelményeknek megfelelő számítógépek szolgálják az iskolai feladatok elkészítését.
Hagyományos programjaink: kilencedik osztályos tanulók bemutatkozó estje, játékos sportvetélkedő (közösségteremtő céllal), őszi gesztenyesütés, Mikulás est, karácsonyi ünnepség, rejtvényfejtő verseny, műveltségi vetélkedő, sportversenyek, házi pingpong bajnokság, farsangi mulatság, külső (más kollégiumok szervezésében történő) versenyeken való részvétel, házi rajzpályázatok, kollégiumi ballagás.
A kötelező tanulószobai és csoportfoglalkozásokon kívül a szabadidő hasznos eltöltését szolgálják kötelezően választható szakköreink, melynek kínálata legtöbbször igazodik a diákok igényeihez. Jelenleg a következők: Filmklub, Sport szakkör (ezen belül foci, röplabda vagy kosárlabda), Kézműves szakkör, Zenei szakkör- énekkar, Ifjúsági klub.
A nevelőtanári feladatokat öt főállású pedagógus látja el, akik közül néhányan nevelői feladatukon kívül segítséget tudnak nyújtani diákjainknak a tanulásban korrepetálások formájában, főként magyar nyelv és irodalom, valamint matematika tárgyakból.
Bánó Zoltánné: Kézműves szakkör vezetője, matematika korrepetálás
Horváth Jánosné: Filmklub vezetője, előadások szervezője
Károlyi Nóra: Ifjúsági klub vezetője, magyar nyelv és irodalom korrepetálás
Nagy Attila: Sport szakkörök vezetője, versenyek szervezője
Neuliszt Anikó: kollégiumvezető, Zenei szakkör-énekkar vezetője
Szeretettel várunk minden vidéki tanulót, akinek nehezen megoldható a bejárás iskolánkba, vagy akár a szomszédos büki telephelyen lévő szakközépiskolába!
Összességében úgy gondolom, hogy a kollégiummal szembeni elvárásoknak / az intézmény sajátos eszközeinek és módszereinek felhasználásával a diákok kiegyensúlyozott és egészséges fejlődésének, személyiségének fejlesztésével, sikeres életpályára való felkészítésének segítésével/ igyekszünk maradéktalanul megfelelni.

Neuliszt Anikó kollégiumvezető


Kollégiumi dokumentumok

Meglévő és új diákjaink a kollégiumi felvételi kérelmet az aneuliszt@gmail.com címre, megfelelően kitöltve juttassák el!
Az étkezési igénylést a “Tisztelt Szolgáltatást Igénybevevő” dokumentumban megadott email vagy posta címre kell elektronikusan vagy papíralapon visszajuttatni (természetesen ezt is pontosan kitöltve).

Dokumentumok:
Új kollégiumi felvételi kérelem
Tisztelt Szolgáltatást Igénybevevő
Étkezési igénylés – kollégium
Fontos tudnivalók az étkezéssel kapcsolatosan


Kollégiumi események beszámolói:

 • OSZTV területi előválogató eredmények
  Varga Viktória pincér 62%-al (mentesül az írásbeli alól)Németh Klaudia pincér 51 %Dankovics Gergő szakács: 31%Csonka András szakács: 51%. Gratulálunk a felkészítő tanárnak: Németh Andrásnak
 • Az iskola nyitvatartása
  Intézményünk munkanapokon 8-15 óra között a járványügyi előírások szigorú betartása mellett  nyitva tart.
 • TAVASZI SZÜNET
  Kedves Diákok! Kedves Kollégák! A tavaszi szünet 2021. április 1-től 6-ig tart. A szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda).
 • Igazgatói pályázat
  Pályázati felhívás a Vas Megyei SZC Nádasdy Tamás Technikum és Kollégium igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására
 • Ideiglenes felvételi eredmények 2021
  Kedves felvételizők! Minden jelentkező megnézheti saját eredményét ezen az oldalon. Az oktatási azonosító megadásával lehet eljutni az ideiglenes információhoz.A rangsorban elfoglalt pozíció ne tévesszen meg senkit! Mivel sokan több iskolába vagy képzésre jelentkeznek, a hátrébb állóknak is esélyük van bejutni.A tanulmányi területek (ágazatok) a következők: 0611 Gazdálkodás és menedzsment ágazat, Pénzügyi-számviteli ügyintéző 0612 Informatika és távközlés ágazat,Szoftverfejlesztő és -tesztelő 0613 Közlekedés és szállítmányozás ágazat,Logisztikai technikus 0622 Elektronika és elektrotechnikai ágazat,Elektronikai műszerész 0624 Gépészet ágazat,Szerszám- és készülékgyártó 0626 Turizmus-vendéglátás ágazat,CukrászSzakácsPincér – vendégtéri szakember
 • Tantermen kívüli digitális oktatás
  A Tantermen kívüli digitális oktatás munkarendje előreláthatólag 2021. április 7-ig meghosszabbítva.
 • Elveszett érettségi bizonyítvány másodlat kérése
  Elveszett érettségi bizonyítvány másodlat kérése esetén az eljárás menetét a mellékelt jogszabály tartalmazza. Igénylés menete és jogszabályi háttér. Kérelem bizonyítvány másodlat kiadásához. A dokumentumok letöltéséhez kérem, kattintson a hivatkozásokra!
 • Ingyenes képzések felnőtteknek
  2021. februári kezdéssel ingyenes képzések érhetők el a Nádasdyban. Jelentkezési lap letölthető innen PDF vagy DOCX formátumban. Kérjük, hiánytalanul töltse ki a jelentkezési lapot, és csatolja az érettségi bizonyítványa másolatát vagy fotóját!
 • SZKTV/OSZTV területi írásbeli előválogató
  Az SZKTV/OSZTV területi írásbeli előválogatókat várhatóan az eredetileg meghirdetett időponthoz képest 2 hét csúszással tartják meg (tehát az első írásbeli alkalom január 25-e lenne). A pontos időpontról, a kormány rendeleteinek és ajánlásainak figyelembevételével 2021. január elején tud a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztatást adni.
 • Mély fájdalommal tudatjuk,
  Mély fájdalommal tudatjuk, hogy iskolánk szeretett tanára Imrő János 2020. november 16-án 61 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét szívünkben örökre őrizzük.